Kokteilius plakame su meile. Tiek klasikinius, tiek baro savitus. Patys džioviname vaisius, gaminame sirupus, o receptus tobulinome iki smulkmenų.
Savo pilstomą alų kruopščiai rinkomės. Tau pasiūlysime belgišką kvietinį, lietuvišką IPĄ, airišką stoutą ir penkis lagerius. Beje, pas mus iš krano bėga ir obuolių sidras...
Gruzdiname bulvytes ir batatus, sūrio lazdeles bei kamuolėlius. Gaminame šviežias salotas prie pagrindinių patiekalų. Visas mūsų baro maistas yra ruošiamas su didele meile Tau.
Kasdien taip pat siūlome baro užkandžius: kepintus žemės riešutus, traškučius, žaliąsias alyvuoges ir rinkinį su rūkytomis dešrelėmis.
Mūsų virtuvė dirba nuo trečiadienio iki šeštadienio 19:00-23:00.